Catering pro Firmy
Firemní Akce: Banket, Raut, Recepce, Koktejl, Číše vína, Slavnostní menu.
Catering pro firmy
Firemní párty, firemní akce
Plánování vaší příští firemní akce je jednoduché Ať už se jedná o catering na firemní setkání, catering na konferenci, catering na slavnostní zahájení, catering na školení, párty nebo jinou událost, na nás se můžete spolehnout. V naší nabídce poskytujeme pouze ty nejčerstvější ingredience, přátelský a profesionální personál. Sedm dní v týdnu je vám k dispozici Catering Avrat. Nechejte se inspirovat níže, jaký typ cateringu pro vás bude vyhovující.
Banket
CATERING – BANKET
Při mimořádných slavnostních , či oficiálních událostech jistě budete pořádat BANKET. Na banketu se podává předem dohodnuté menu. Podává se jednotně pro všechny osoby. Pro banket je nutné zajistit větší počet obsluhujících, kteří mají společné nástupy a odchody. Tito obsluhují musí být na vysoké odborné úrovni. Průběh takového banketu se řídí stanoveným protokolem. Hosté sedí podle zasedacího pořádku u banketových stolů. Mezi jednotlivými chody může být součástí banketu proslov nebo vystoupení kulturního charakteru.
Recepce
CATERING – RECEPCE
Slavnostnější forma rautu se nazývá recepce. Podobně jako u banketu se řídí stanoveným protokolem. Hosté musí dodržovat dress code. Recepce se slavnostně zahajuje a hosty vítá hostitel. Hostitel se s hosty také loučí. Obsluha používá bílé rukavice a je oblečena ve stejnokroji. Pozdní příchod na recepci je povolen a to o patnáct minut.
Koktejl
CATERING – KOKTEJL
Koktejl by neměl být delší nez dvě hodiny. Organizuje se dopoledne nebo odpoledne. Jednodušší forma pohoštění je ekonomicky méně náročná. Pokrmy se servírují tak, aby nebylo nutné používat talíře a příbory. Serví rují se různé chlebíčky, chuťovky, malé dezerty. To vše je doplněno nabídkou nápojů. Obsluha vše nabízí z mís a podnosů, v průběhu koktejlu se sortiment již nedoplňuje.
Raut
CATERING – RAUT
Pokud budete pořádat raut, bude to rozhodně pro větší počet lidí. Raut je vhodný pro společnost s více než třiceti osobami. Raut bývá zpravidla zahájen přípitkem. Tento přípitek nabízí obsluha z podnosů při příchodu hostů před vstupem do sálu kde se tento raut pořádá. Slavnostní občerstvení touto formou se uskutečňuje ve večerních hodinách. Stoly jsou rozděleny na stoly s pokrmy a stoly s nápoji. Hosté se obsluhují sami. Personál pouze doporučuje a pomáhá s výběrem jídla a nápojů. Vše se konzumuje ve stoje, proto nesmí chybět stoly na odkládání použitého inventáře. Raut se sestavuje podle představ pořadatele. Může být i tématicky orientován na různé národní speciality. Sortiment je průběžně doplňován. Raut obvykle trvá tři až čtyři hodiny.
Číše vína
CATERING – ČÍŠE VÍNA
Lehká forma občerstvení která trvá zpravidla 30 minut a může být uskutečněna v kteroukoliv denní dobu se nazývá ČÍŠE VÍNA. Je vhodná při vernisážích, různých vládních setkáních, při podpisech smluv nebo slavnostních otevřeních, zahájeních, odhalování slavných monumentů. Při těchto příležitostech se podává zásadně víno nebo šampaňské doplněné o různé pochutiny a různé chuťovky.
Slavnostní menu je v podstatě banket, servis několika chodů zajištěných obsluhou.
Rezervujte termín akce
Kontakt / rezervace
Catering Avrat
Firma Catering Avrat se zabývá profesionální gastronomií již 27 let, pořádáním svateb, rautů a cateringů. Našimi zákazníky jsou velké i malé firmy a soukromé osoby. Zakládáme si na kvalitě, exkluzivitě a čerstvosti. Používáme jen čerstvé suroviny té nejvyšší kvality.
Cateringové služby pro firmy
Cateringové služby: firemní raut, firemní banket, firemní ples, firemní párty, firemní zahradní slavnosti, catering na kongresy, catering na semináře, catering na zasedání a catering na firemní oslavy, slavnostní menu, číše vína, raut, koktejl, firemní recepce.