Předkrmy

Marinovaný losos Grawlax s koprovým dipem na opečeném toustu. Filátko uzeného pstruha ,ruský salát a křepelčí vejce. Mořské plody v remuládě s kapary a rukolou. Špízky z panenky v pepřové omáčce. Vepřové kolínko s trnkovým glazé. Zauzená kachní prsa s višňovou omáčkou a chilli. Kachní paštika s okurky cornichons a domácím chlebem. Kachní rilletes s jablky. Smažená žabí stehýnka s celerovým pyré a brusinkou. Růžový roastbeef s řeřichou a křenem. Tyrolská šunka s dijonskou hořčicí a salátem coleslaw. Závitek z pastrami s grilovanými paprikami. Glazovaný vepřový bůček v čočkovém salátku. Kuřecí satay s meruňkovým chutney. Sushi a sashimi se zázvorem a vasabi. Kuličky z cizrny a kešu s jogurtem. Cizrnový hummus s tahini a chilli lupínky. Krevety se salátem wakame z mořských řas. Čerstvé ústřice zakápnuté limetkou.

Polévky

Tradiční slepičí polévka s játrovými nočky a domácími nudlemi. Dýňový krém se zázvorem. Vichysoisse s pórkovou slámou. Houbové capuccino s lanýžovým olejem. Bretaňská cibulačka s krutony zapečená sýrem Brie. Husí kaldoun s drůbky a tagliatelle. Bažantí vývar s pažitkovými knedlíčky a masem. Hráškový krém s čerstvou majoránkou a králičí roládkou. Kulajda s opečeným bramborem a zastřeným vejcem. Valašská kyselice s uzeným masem a nočkem zakysané smetany.

Hlavní jídla

Česká kuchyně:
Svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem. Pečený vepřový bok, bystročické zelí a cibulkovo-bramborový knedlík. Kachní stehno s červeným vinným zelím, bramborové lokše.
Pomalu pečený kančí hřbet, šípková omáčka a perníkové knedlíčky. Vepřový řízek smažený na másle s pochoutkovým bramborovým salátem. Vepřový jazyk na sardeli a zelenině, mačkaný brambor.
Hovězí žebro tažené v cibuli, omáčka demiglaze a šťouchané brambory.
Hovězí gulášek s čerstvou cibulkou a domácími bramboráčky.

Zahraniční kuchyně:
Hovězí Bourguignon s bylinkovou bagetkou. Sardinky v parmské šunce s cizrnou. Bramborová tortilla s klobáskou chorizo. Dušené králičí stehno s jablky a hořčicí, bramborový komínek. Telecí Saltimbocca, čerstvý špenát a opečené bramborové noky. Boloňské lasagne s hovězím masem a sýrem pecorino.
Nasí goreng s kuřecím masem. Glazovaný bůček s jarní cibulkou a jasmínovou rýží. Fish & chips s domácí tatarskou omáčkou. Ropa Vieja s černými fazolemi a rýží Congri. Chilli con carne s čokoládou, grilovaná tortilla. Vepřová žebírka BBQ s domácími hranolkami. Vepřová panenka Wellington s pečenou zeleninou a dýňovým pyré.

SALÁTY:
Salát z červeného zelí s chilli a koriandrem. Caesar s česnekovými krutony a slaninou. Okurkové tzatziki s koprem a česnekem. Salát z grilované zeleniny s plátky sýra Gran Moravia. Salát Coleslaw s mrkví.
Pochoutkový bramborový salát. Vídeňský bramborový salát bez majonézy. Salát Willage s feta sýrem a rukolou.

Grilování

Kuřecí, krůtí, vepřové a hovězí steaky a špízy. Vepřová žebírka BBQ a kuřecí paličky.
Grilované ryby celé i filety. Porcování před hostem. Burgery a tortily. Gyros v chlebu pita. Grilované Sýry a tofu. Grilovaná zelenina a rozmarýnové brambory. Grilované vepřové koleno. Grilované sele v celku. Grilovaná vepřová kýta v celku.

Mobilní udírna:

Domácí uzená krkovice. Uzená šunková kýta. Krůtí prso zauzené sous vide. Uzený losos s koprovým dresingem. Uzený losos s holandskou omáčkou. Uzené valašské klobásy.

Dezerty , zákusky, koláčky, koláče

Dezerty:
Vanilková panacotta s ovocem nebo karamelem.Tiramisu s oplatky Savoiardi.Tarteletka s creme Bruleé.
Punčový dortík. Vídeňský dortík Sacher. Cheese cake. Profiterolle s vanilkovým krémem.
Klasické české cukrářské výrobky ve formě minidezertů (věnečky,větrníky,špičky,laskonky atd.)

Koláče a koláčky:
Svatební koláčky tvarohové. Svatební koláčky povidlové. Svatební koláčky makové. Svatební koláčky převalované. Svatební koláčky rumové s ořechy.

Valašské frgály:
Valašský frgál hruškový. Valašský frgál makový. Valašský frgál tvarohový.Valašský frgál povidlový.

Plněné buchtičky přelévané s povidly. Plněné buchtičky přelévané s tvarohem. Plněné buchtičky přelévané s mákem. Minikoblížky s džemem. Jablečný štrůdl s ořechy. Perník s toffo krémem. Dvoubarevný koláč.

Ovoce:
Krájené sezónní ovoce na míse. Čokoládová fontána s jahodami a banánem. Ovocný salát. Flambované jahody s čerstvým pepřem.

Sýry:
Variace českých sýrů s hrozny. Sýrové špízky s olivami, rukolovým salátkem a hořčičným dresingem.
Francouzské sýry s ovocným chutney a mix pečiva. Nakládaný cammembert s cibulkou a chilli floky.
Marinovaná směs sýrů se sušenými rajčaty a kapary v oleji Arbequina.

Nápoje

Přípitkové a aperitivní drinky:

  • Sekt Bohemia demi sec
  • Prosecco (italské šumivé víno)
  • Nealko Mojito
  • Crodino s čerstvým plátkem pomeranče
  • Aperol spritz
Nealkoholické nápoje:
Voda neperlivá,jemně perlivá. juice fresh pomeranč. juice fresh-smoothie džus jablko, pomeranč, multivitamín, rybíz, coca-cola, fanta, sprite, nealkoholické pivo.

Víno:
Servis zkušeným someliérem,který poradí a doporučí víno.
Víno bílé, červené, růžové. Vína zemská. Vína kabinetní. Vína barique.
Vina s přívlastkem:
Pozdní sběr. Výběr z hroznů. Výběr z bobulí.


Míchané nápoje:
Mobilní bar s přítomností barmana, barmanky.
Připraví vám drinky: Mojito, Pina colada, Maitai, Tequilla sunrise, Blue lagoon, Cuba libre.¨
MOBILNI BAR LINK vice zde

Kávový servis:
Espresso s mlékem a cukrem, Picollo, espresso, lungo, Capuccino, Latte machiatto.

Čaj:
Čaj černý, zelený, ovocný.

Kanapky neboli jednohubky

kanapka roastbífem a křenem. Kanapka s uzeným lososem. Kanapka tataráčkem z uzeného lososa a křepelčím vajíčkem. Kanapka s pršutem a kapary. Kanapka panenka v pikantní krustě. Kanapka šunková s okurkou. Kanapka sýrová s hroznem. Kanapka s nakládanou hruškou a rokforem. Kanapka s chorizem. Kanapka s čočkovým kaviárem. Kanapka s cizrnovým hummusem. Rolky z rýžového papíru se salátem wakame. Batátové crostini s kozím sýrem. Bruschetta s rattatouille. Bruschetta s rajčatovým relish. Bruschetta salsiccia.

Předkrmy

Marinovaný losos Grawlax s koprovým dipem na opečeném toustu. Filátko uzeného pstruha ,ruský salát a křepelčí vejce. Mořské plody v remuládě s kapary a rukolou. Špízky z panenky v pepřové omáčce. Vepřové kolínko s trnkovým glazé. Zauzená kachní prsa s višňovou omáčkou a chilli. Kachní paštika s okurky cornichons a domácím chlebem. Kachní rilletes s jablky. Smažená žabí stehýnka s celerovým pyré a brusinkou. Růžový roastbeef s řeřichou a křenem. Tyrolská šunka s dijonskou hořčicí a salátem coleslaw. Závitek z pastrami s grilovanými paprikami. Glazovaný vepřový bůček v čočkovém salátku. Kuřecí satay s meruňkovým chutney. Sushi a sashimi se zázvorem a vasabi. Kuličky z cizrny a kešu s jogurtem. Cizrnový hummus s tahini a chilli lupínky. Krevety se salátem wakame z mořských řas. Čerstvé ústřice zakápnuté limetkou.

Polévky

Tradiční slepičí polévka s játrovými nočky a domácími nudlemi. Dýňový krém se zázvorem. Vichysoisse s pórkovou slámou. Houbové capuccino s lanýžovým olejem. Bretaňská cibulačka s krutony zapečená sýrem Brie. Husí kaldoun s drůbky a tagliatelle. Bažantí vývar s pažitkovými knedlíčky a masem. Hráškový krém s čerstvou majoránkou a králičí roládkou. Kulajda s opečeným bramborem a zastřeným vejcem. Valašská kyselice s uzeným masem a nočkem zakysané smetany.

Hlavní jídla

Česká kuchyně:
Svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem. Pečený vepřový bok, bystročické zelí a cibulkovo-bramborový knedlík. Kachní stehno s červeným vinným zelím, bramborové lokše.
Pomalu pečený kančí hřbet, šípková omáčka a perníkové knedlíčky. Vepřový řízek smažený na másle s pochoutkovým bramborovým salátem. Vepřový jazyk na sardeli a zelenině, mačkaný brambor.
Hovězí žebro tažené v cibuli, omáčka demiglaze a šťouchané brambory.
Hovězí gulášek s čerstvou cibulkou a domácími bramboráčky.

Zahraniční kuchyně:
Hovězí Bourguignon s bylinkovou bagetkou. Sardinky v parmské šunce s cizrnou. Bramborová tortilla s klobáskou chorizo. Dušené králičí stehno s jablky a hořčicí, bramborový komínek. Telecí Saltimbocca, čerstvý špenát a opečené bramborové noky. Boloňské lasagne s hovězím masem a sýrem pecorino.
Nasí goreng s kuřecím masem. Glazovaný bůček s jarní cibulkou a jasmínovou rýží. Fish & chips s domácí tatarskou omáčkou. Ropa Vieja s černými fazolemi a rýží Congri. Chilli con carne s čokoládou, grilovaná tortilla. Vepřová žebírka BBQ s domácími hranolkami. Vepřová panenka Wellington s pečenou zeleninou a dýňovým pyré.

SALÁTY:
Salát z červeného zelí s chilli a koriandrem. Caesar s česnekovými krutony a slaninou. Okurkové tzatziki s koprem a česnekem. Salát z grilované zeleniny s plátky sýra Gran Moravia. Salát Coleslaw s mrkví.
Pochoutkový bramborový salát. Vídeňský bramborový salát bez majonézy. Salát Willage s feta sýrem a rukolou.

Grilování

Kuřecí, krůtí, vepřové a hovězí steaky a špízy. Vepřová žebírka BBQ a kuřecí paličky.
Grilované ryby celé i filety. Porcování před hostem. Burgery a tortily. Gyros v chlebu pita. Grilované Sýry a tofu. Grilovaná zelenina a rozmarýnové brambory. Grilované vepřové koleno. Grilované sele v celku. Grilovaná vepřová kýta v celku.

Mobilní udírna:

Domácí uzená krkovice. Uzená šunková kýta. Krůtí prso zauzené sous vide. Uzený losos s koprovým dresingem. Uzený losos s holandskou omáčkou. Uzené valašské klobásy.

Dezerty , zákusky, koláčky, koláče

Dezerty:
Vanilková panacotta s ovocem nebo karamelem.Tiramisu s oplatky Savoiardi.Tarteletka s creme Bruleé.
Punčový dortík. Vídeňský dortík Sacher. Cheese cake. Profiterolle s vanilkovým krémem.
Klasické české cukrářské výrobky ve formě minidezertů (věnečky,větrníky,špičky,laskonky atd.)

Koláče a koláčky:
Svatební koláčky tvarohové. Svatební koláčky povidlové. Svatební koláčky makové. Svatební koláčky převalované. Svatební koláčky rumové s ořechy.

Valašské frgály:
Valašský frgál hruškový. Valašský frgál makový. Valašský frgál tvarohový.Valašský frgál povidlový.

Plněné buchtičky přelévané s povidly. Plněné buchtičky přelévané s tvarohem. Plněné buchtičky přelévané s mákem. Minikoblížky s džemem. Jablečný štrůdl s ořechy. Perník s toffo krémem. Dvoubarevný koláč.

Ovoce:
Krájené sezónní ovoce na míse. Čokoládová fontána s jahodami a banánem. Ovocný salát. Flambované jahody s čerstvým pepřem.

Sýry:
Variace českých sýrů s hrozny. Sýrové špízky s olivami, rukolovým salátkem a hořčičným dresingem.
Francouzské sýry s ovocným chutney a mix pečiva. Nakládaný cammembert s cibulkou a chilli floky.
Marinovaná směs sýrů se sušenými rajčaty a kapary v oleji Arbequina.

Nápoje

Přípitkové a aperitivní drinky:

  • Sekt Bohemia demi sec
  • Prosecco (italské šumivé víno)
  • Nealko Mojito
  • Crodino s čerstvým plátkem pomeranče
  • Aperol spritz
Nealkoholické nápoje:
Voda neperlivá,jemně perlivá. juice fresh pomeranč. juice fresh-smoothie džus jablko, pomeranč, multivitamín, rybíz, coca-cola, fanta, sprite, nealkoholické pivo.

Víno:
Servis zkušeným someliérem,který poradí a doporučí víno.
Víno bílé, červené, růžové. Vína zemská. Vína kabinetní. Vína barique.
Vina s přívlastkem:
Pozdní sběr. Výběr z hroznů. Výběr z bobulí.


Míchané nápoje:
Mobilní bar s přítomností barmana, barmanky.
Připraví vám drinky: Mojito, Pina colada, Maitai, Tequilla sunrise, Blue lagoon, Cuba libre.¨
MOBILNI BAR LINK vice zde

Kávový servis:
Espresso s mlékem a cukrem, Picollo, espresso, lungo, Capuccino, Latte machiatto.

Čaj:
Čaj černý, zelený, ovocný.

Kanapky neboli jednohubky

kanapka roastbífem a křenem. Kanapka s uzeným lososem. Kanapka tataráčkem z uzeného lososa a křepelčím vajíčkem. Kanapka s pršutem a kapary. Kanapka panenka v pikantní krustě. Kanapka šunková s okurkou. Kanapka sýrová s hroznem. Kanapka s nakládanou hruškou a rokforem. Kanapka s chorizem. Kanapka s čočkovým kaviárem. Kanapka s cizrnovým hummusem. Rolky z rýžového papíru se salátem wakame. Batátové crostini s kozím sýrem. Bruschetta s rattatouille. Bruschetta s rajčatovým relish. Bruschetta salsiccia.

Kontaktujte nás ještě dnes, navrhneme menu podle vašich představ!

©2018 Tomáš Avrat Catering All rights reserved

Search